Hypotheekadvies Amsterdam en omgeving

Hypotheekadvies Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikte hypotheekadviseur in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres! Lees hieronder wat 50PlusHypotheek voor u kan betekenen in Amsterdam en omgeving.

Persoonlijk hypotheekadvies in Amsterdam

Wij van 50PlusHypotheek staan voor u klaar als u een tweede hypotheek wilt afsluiten of wanneer u de overwaarde van uw huis wilt verzilveren voor extra financiële ruimte. Voor elke situatie bieden wij persoonlijk advies. 50PlusHypotheek is een onafhankelijke adviseur met een heldere kijk op hypotheekadvies in Amsterdam. We werken samen met bijna alle hypotheekverstrekkers, waardoor wij u van het best passende advies kunnen voorzien. We adviseren en begeleiden u gedurende het gehele proces. Daarnaast zijn we ook bemiddelaar van de financiële producten. Als uw woning in Amsterdam de laatste jaren in waarde is gestegen, of wanneer uw hypotheek voor een groot deel is afgelost, dan heeft u te maken met overwaarde. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken waar u deze overwaarde allemaal aan kunt besteden. Wij zorgen ervoor dat uw overwaarde een goede bestemming krijgt. Een bestemming die past in uw situatie nú en in de toekomst.

Alvast wat inspiratie op doen? Lees dan hier waaraan u uw overwaarde kunt besteden. Bent u benieuwd geworden wat 50PlusHypotheek voor uw situatie kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak via het contactformulier. 

Waarom Amsterdam?

Nederland vergrijst. Amsterdam ook. Amsterdam heeft ieder jaar te maken met meer ouderen. In absolute aantallen neemt het aantal oudere Amsterdammers toe van 100.000 nu, naar 145.000 in 2030. Van de vergrijsde Amsterdammers woont het grootste deel zelfstandig. Vooral de stadsdelen binnen de ring zijn populair bij ouderen. Daarom adviseert 50PlusHypotheek u om op tijd te bedenken of uw woning in de toekomst aanpasbaar is, bijvoorbeeld of uw woning geschikt is voor het plaatsen van een traplift, of dat u het beste kunt verhuizen in de omgeving van Amsterdam.

Bij 50PlusHypotheek kijken we goed naar uw persoonlijke situatie. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen in een andere situatie verkeert en zijn eigen wensen heeft. Aan de hand daarvan zoeken we naar de financiële producten die het best bij u passen.

50PlusHypotheek regelt het van A tot Z

Bij 50PlusHypotheek kunt u altijd rekenen op duidelijkheid. Onafhankelijkheid hebben we dan ook hoog in het vaandel staan. Wij kennen alle regels en zorgen ervoor dat alle afspraken duidelijk zwart op wit komen te staan, zodat u weet waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst. Daarnaast bemiddelen we voor alle producten met banken en verzekeraars. Wij regelen uw financiële zaken van A tot Z, in Amsterdam en omgeving!

Waarom 50PlusHypotheek?

U wilt kiezen voor 50PlusHypotheek omdat we u altijd voorzien van het beste hypotheekadvies in Amsterdam en omgeving. Wij kennen de situatie in Amsterdam en omgeving namelijk als geen ander. Alle voor- en nadelen worden zorgvuldig tegen elkaar afgewogen om u te voorzien van het beste hypotheekadvies. 50PlusHypotheek is altijd onafhankelijk en u kunt rekenen op eerlijk advies. Bij 50PlusHypotheek gaan we écht uit van uw persoonlijke wensen en situatie.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Amsterdam en omgeving

Kunt u wel wat hypotheekadvies gebruiken van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam en omgeving? Wilt u bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw overwaarde? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen uw persoonlijke situatie en wensen.

Wij werken onder andere samen met de volgende banken
 • ABN AMRO
 • ING
 • Rabobank
 • Nationale Nederlanden
 • Aegon
 • Florius
 • BLG Wonen
 • Obvion hypotheken
 • Woonfonds
 • A.S.R
 • NiBC
 • Syntrus Achmea
  Chat openen
  Heeft u vragen?
  Welkom bij 50PlusHypotheek. U kunt met ons chatten via WhatsApp (opent een nieuw venster). Wij reageren tijdens kantooruren.