Meer informatie over overwaarde
Word franchisenemer

Wil jij samen met ons groeien?

Het beste van twee werelden: de vrijheid van een zelfstandig ondernemer, met de zekerheid van een bewezen succesformule.

Franchisenemer bij 50Plus Hypotheek

Grote aankoop doen

Samen, maar tóch zelfstandig

Voor alle hypotheekadviseurs die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Het aansluiten bij een franchise biedt je de vrijheid om zelf te bepalen hoe en wanneer jij je werk wilt indelen. Maar je profiteert wel van de zekerheid en begeleiding van onze effectieve formule.
zorg en zekerheid icoon

Profiteer van de zekerheid in leads & marketing

Als hypotheekadviseur is het begrijpelijk dat je niet geheel thuis bent in de wereld van marketing en leadgeneratie. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Wij genereren de online leads voor jou en verzorgen de gehele marketing. Zodat jij je kan richten op de zaken die er écht toe doen.
Schenking icoon

Persoonlijke begeleiding naar succes

Ondanks dat je een zelfstandige ondernemer wordt, laten we je niet aan je lot over. We helpen je niet alleen in het begin, maar gedurende het hele proces. Alle kennis die wij hebben delen we graag met je. Succes hebben we namelijk niet alleen, maar samen.
Dit zijn wij
Verhuizen

Wie zijn wij?

50PlusHypotheek is opgericht door twee onafhankelijke hypotheekadviseurs, waarvan één van de twee zelf ook 50-plusser is. Beiden hebben jarenlange ervaring in het vak. Door de jaren heen zagen we steeds vaker de problemen waar 50-plussers tegenaan lopen steeds duidelijker naar voren komen. Geheel onterecht vinden wij. Want leeftijd hoort geen beperkende factor te zijn in het hebben van een goed leven. Sterker nog, het zou juist in het voordeel moeten werken.

Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om deze doelgroep te voorzien van een goede hypotheek. Waar veel andere hypotheekadviseurs en banken weinig mogelijkheden zien, weten wij inmiddels wel beter. Wij weten dat er meer mogelijkheden zijn dan de meeste adviseurs en banken denken. 50-plussers kunnen we door de wegen die wij kennen vaak veel ruimer dus meer lenen. We onderzoeken al deze mogelijkheden tot in detail en beschouwen iedere hypotheek als maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

De voordelen op een rijtje

  • Opereren als een zelfstandig ondernemer in een bewezen formule.

  • Wij begeleiden je naar succes, door onze kennis en expertise met je te delen.

  • Volledige vrijheid in werktijden en verdiensten.

  • Profiteer van slimme processen, die je werk een stuk makkelijker maken.

  • Je kan altijd aan de bel trekken als je hulp nodig hebt.

  • Specialiseer je volledig in hypotheken voor 50-plussers.

  • Wij zorgen voor jouw leads en regelen de marketing.

Wil jij samen met ons groeien?

Wacht dan niet langer: neem contact met ons op over de mogelijkheden als franchisenemer.

Erik bespreekt graag de mogelijkheden
Breakpoint: xs