team 50PlusHypotheek
Wie zijn wij

Wij zijn
50Plus Hypotheek

Dé specialist in het vinden van de juiste financiering voor 50-plussers.

Wie zijn wij?

50PlusHypotheek is opgericht door twee onafhankelijke hypotheekadviseurs, waarvan één van de twee zelf ook 50-plusser is. Beiden hebben jarenlange ervaring in het vak. Door de jaren heen zagen we steeds vaker de problemen waar 50-plussers tegenaan lopen steeds duidelijker naar voren komen. Geheel onterecht vinden wij. Want leeftijd hoort geen beperkende factor te zijn in het hebben van een goed leven. Sterker nog, het zou juist in het voordeel moeten werken.

Onze visie

Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om deze doelgroep te voorzien van een goede hypotheek. Waar veel andere hypotheekadviseurs en banken weinig mogelijkheden zien, weten wij inmiddels wel beter. Wij weten dat er meer mogelijkheden zijn dan de meeste adviseurs en banken denken. 50-plussers kunnen we door de wegen die wij kennen vaak veel ruimer en dus meer lenen. We onderzoeken al deze mogelijkheden tot in detail en beschouwen iedere hypotheek als maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat jij met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

Transparant en betrouwbaar: dat is waar wij voor staan

Persoonlijke begeleiding, volledig afgestemd op jouw doelen en behoeftes

meer-financiele-vrijheid

Meer financiële vrijheid

Geen situatie is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd een financieel actieplan op maat, dat geheel is afgestemd op jouw wensen en doelen.
Mijn maandlasten verlagen

Transparantie over elke stap

Met een hypotheekadviseur die jou bij je voor- en achternaam kent. Geen gedoe met kleine lettertjes of verborgen kosten. Wij zijn transparant, van begin tot eind.
gedreven-door-mogelijkheden

Gedreven door mogelijkheden

In plaats van te kijken naar obstakels, richten wij ons juist op kansen. Door ons te richten op wat juist wél kan, vinden we oplossingen die anderen niet zien.
begin-voor-jouw-situatie

Begrip voor jouw situatie

Wat je wensen ook zijn: het is belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Nu, maar ook later. Wij begrijpen dat het nooit te laat is voor een nieuwe stap.
Logo patroon
Je mogelijkheden

In 2 minuten inzicht

Bereken vrijblijvend in 2 minuten wat de mogelijkheden voor je persoonlijke situatie zijn. Een van onze adviseurs neemt daarna persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereken in 2 minuten

Waar staan wij voor?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij een zo voordelige en passende mogelijke hypotheek krijgt. Maar buiten dat, staat jouw tevredenheid als klant altijd volledig centraal in onze aanpak. Zeker omdat we begrijpen dat het goed zou kunnen dat je vragen en twijfels hebt bij het (opnieuw) afsluiten, verhogen of overzetten van een hypotheek. Dit is vaak een moeilijk en complex proces. Wij staan je bij in dit proces, met persoonlijke begeleiding die juist elke stap gemakkelijk en inzichtelijk zal maken voor je.

Hoe kunnen wij je helpen?

Omdat alle situaties verschillend zijn, zijn alle financieringen bij ons ook maatwerk. Voor wij kunnen bepalen of we je kunnen helpen, willen we eerst weten wat je wensen, doelen en plannen zijn. Als je meer informatie wilt over hoe jij de overwaarde van je woning kunt inzetten of een andere vraag hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Dit is geheel vrijblijvend en we helpen je graag met al je vragen.

Onze werkwijze: transparant en overzichtelijk

Meer financiële ruimte in 5 stappen

01

Oriënteren

Voor je het proces ingaat van het afsluiten van een nieuwe hypotheek, is het belangrijk dat je je goed oriënteert. In deze stap is het belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen. Dit zijn vragen als: wat zijn je doelen? Hoeveel geld heb je hiervoor nodig? Hoeveel overwaarde heb je? Welke hypotheekvormen zijn er beschikbaar voor jouw situatie? Dit kun je vinden via informatie op onze website, maar ook in een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zo weet je van tevoren al ongeveer wat de mogelijkheden zijn en welke vragen je aan de hypotheekadviseur wilt stellen. Wel zo makkelijk!

02

Bereken je mogelijkheden

Nadat je je wensen op een rijtje heb gezet, is het belangrijk dat je gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je een snelle inschatting ontvangen van wat er allemaal mogelijk is in jouw situatie? Doe dan nu de gratis scan. Binnen enkele minuten hebben wij genoeg informatie om jou goed te kunnen adviseren.

03

Vrijblijvend gesprek met de hypotheekadviseur

Als je in stap 1 nog niet met je hypotheekadviseur hebt gesproken, is het tijd om dat nu te doen. Je hypotheekadviseur zal in het vrijblijvend gesprek dieper ingaan op jouw wensen en doelen. Samen met jou zal de adviseur kijken welke financiering het beste bij jouw behoeftes en situatie past. Vervolgens worden alle beschikbaar opties op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

04

Enthousiast?

Mooi! Dan is het tijd om het aanvraagproces in gang te zetten. Zodra jij je ja-woord hebt gegeven, gaan wij direct voor je aan de slag om jouw wens werkelijkheid te maken. De bank zal in deze fase je aanvraag beoordelen en toetsen op haalbaarheid. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang in dit proces. Mocht je nog enige vragen hebben die in het vrijblijvende gesprek niet in je op zijn gekomen, stuur gerust een berichtje via de mail, WhatsApp of bel ons even op. We helpen je graag.

05

Beginnen met genieten!

Gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de overeenkomst tekenen. Hierna kan je genieten van je wereldreis, pensioen, verduurzaming van je huis of eerder met pensioen. Ook hier geldt dat wanneer je nog vragen hebt, wij je graag helpen. We zijn maar één belletje of appje van je verwijderd.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We begrijpen dat het uitzoeken van verschillende hypotheken niet altijd even makkelijk is. Zeker niet omdat elke hypotheekvorm zijn eigen voor- en nadelen heeft. Kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar in elke stap van het proces.

Laat berekening maken - 2 min
Geheel vrijblijvend
Liever contact? Neem contact op
Logo patroon
Henk Blokdijk
franchise

Zelfstandige in een bewezen succesformule? Word franchisenemer

Ben je een onafhankelijke hypotheekadviseur die klanten van een juist advies wilt voorzien in een bewezen succesformule? En wil je zelfstandig ondernemer worden zonder het wiel opnieuw uit te vinden?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Als franchisenemer bij 50PlusHypotheek heb je de vrijheid van een ondernemer, maar een stuk meer zekerheid en (verdien)mogelijkheden door onze bewezen succesformule. Wil je meer weten?

Breakpoint: xs