Koen en Erik van 50PlusHypotheek
Werkwijze

Wij zien kansen voor 50-plussers die anderen niet zien

Door onze expertise kennen wij de mogelijkheden om 50-plussers aan een hogere hypotheek te helpen. Zelfs wanneer je een klein inkomen hebt, zoals een AOW.

0 +

Meer dan 40 hypotheek aanbieders vergelijken we voor de beste aanbieder voor jou

0 +

Meer dan 20 jaar ervaring

0 %

Onafhankelijk advies, je maakt je keuze pas als je tevreden bent

Onze werkwijze: transparant en overzichtelijk

Meer financiële ruimte in 5 stappen

01

Oriënteren

Voor je het proces ingaat van het afsluiten van een nieuwe hypotheek, is het belangrijk dat je je goed oriënteert. In deze stap is het belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen. Dit zijn vragen als: wat zijn je doelen? Hoeveel geld heb je hiervoor nodig? Hoeveel overwaarde heb je? Welke hypotheekvormen zijn er beschikbaar voor jouw situatie? Dit kun je vinden via informatie op onze website, maar ook in een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zo weet je van tevoren al ongeveer wat de mogelijkheden zijn en welke vragen je aan de hypotheekadviseur wilt stellen. Wel zo makkelijk!

Werkwijze stap 1
02

Bereken je mogelijkheden

Nadat je je wensen op een rijtje heb gezet, is het belangrijk dat je gaat kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je een snelle inschatting ontvangen van wat er allemaal mogelijk is in jouw situatie? Doe dan nu de gratis scan. Binnen enkele minuten hebben wij genoeg informatie om jou goed te kunnen adviseren.

03

Vrijblijvend gesprek met de hypotheekadviseur

Als je in stap 1 nog niet met je hypotheekadviseur hebt gesproken, is het tijd om dat nu te doen. Je hypotheekadviseur zal in het vrijblijvend gesprek dieper ingaan op jouw wensen en doelen. Samen met jou zal de adviseur kijken welke financiering het beste bij jouw behoeftes en situatie past. Vervolgens worden alle beschikbaar opties op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Erik Nauta
04

Enthousiast?

Mooi! Dan is het tijd om het aanvraagproces in gang te zetten. Zodra jij je ja-woord hebt gegeven, gaan wij direct voor je aan de slag om jouw wens werkelijkheid te maken. De bank zal in deze fase je aanvraag beoordelen en toetsen op haalbaarheid. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de voortgang in dit proces. Mocht je nog enige vragen hebben die in het vrijblijvende gesprek niet in je op zijn gekomen, stuur gerust een berichtje via de mail, WhatsApp of bel ons even op. We helpen je graag.

Werkwijze stap 4
05

Beginnen met genieten!

Gefeliciteerd! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de overeenkomst tekenen. Hierna kan je genieten van je wereldreis, pensioen, verduurzaming van je huis of eerder met pensioen. Ook hier geldt dat wanneer je nog vragen hebt, wij je graag helpen. We zijn maar één belletje of appje van je verwijderd.

Werkwijze stap 5

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We begrijpen dat het uitzoeken van verschillende hypotheken niet altijd even makkelijk is. Zeker niet omdat elke hypotheekvorm zijn eigen voor- en nadelen heeft. Kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar in elke stap van het proces.

Laat berekening maken - 2 min
Geheel vrijblijvend
Liever contact? Neem contact op
Logo patroon
Dit zijn wij
Pensioen aanvullen icoon

Wie zijn wij?

Tijdens onze jarenlange ervaring als onafhankelijke hypotheekadviseurs zagen we dat 50-plussers minder snel een goede en passende hypotheek konden krijgen. Na jarenlang gewerkt te hebben, Komen veel mensen tot de ontdekking dat ze de overwaarde van hun huis niet of slechts in beperkte mate kunnen benutten. Terwijl de periode na je 50e juist de mooiste en meest rustgevende periode van je leven hoort te zijn.

Daar hoort natuurlijk ook een goed zakcentje bij. Daarom is het onze missie om 50-plussers te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Omdat wij al jaren gespecialiseerd zijn in hypotheken voor deze doelgroep, weten we precies welke paden bewandeld moeten worden om de beste deal te bemachtigen.

Breakpoint: xs