50PlusHypotheek: dé hypotheekadviseur voor 50-plussers in Amsterdam en omgeving

hypotheekadviseur-amsterdam

Bent u 50-plusser en op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam die u kan helpen om extra financiële ruimte vrij te maken door de overwaarde van uw koopwoning te benutten? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres! Lees hieronder wat de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek voor u kunnen betekenen in Amsterdam en omgeving.

50PlusHypotheek zorgt voor extra financiële ruimte

Als hypotheekadviseur in Amsterdam richten wij ons met 50PlusHypotheek op 50-plussers, die een tweede hypotheek willen afsluiten of de overwaarde van hun huis willen verzilveren voor extra financiële ruimte. Voor onafhankelijk en actueel hypotheekadvies in Amsterdam en omgeving kunt u terecht bij de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek. Voor elke situatie bieden wij persoonlijk advies. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en kijken welke mogelijkheden er zijn om de overwaarde op uw woning te benutten.

De 50PlusHypotheek scan

Bij 50PlusHypotheek hebben we een eenvoudige scan ontwikkelt, waarmee we te weten kunnen komen wat wij als hypotheekadviseur in Amsterdam en omgeving voor u kunnen betekenen.

Door een aantal simpele vragen in te vullen, kunt u zien of u in aanmerking komt voor extra financiële ruimte. Waar heeft u deze financiële ruimte voor nodig? Bijvoorbeeld voor het maken van een wereldreis, lagere maandlasten, zorg en zekerheid, een aanvulling op uw pensioen, het schenken van geld aan uw (klein)kinderen, een verbouwing/verhuizing of een grote aankoop.

Aan de hand van de antwoorden op de vragen in deze scan, kunt u zien of u in aanmerking komt voor extra financiële ruimte.

Ontdekken wat er mogelijk is met uw overwaarde?

Waarom kiezen voor 50PlusHypotheek als hypotheekadviseur in Amsterdam?

Kiest u voor de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek in Amsterdam en omgeving, dan kiest u voor advies op maat, verstand van zaken, optimaal resultaat en professionele adviseurs.

Elke klant is voor ons uniek. Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Bij 50PlusHypotheek gaan we écht uit van uw persoonlijke wensen en situatie. Daarnaast zijn wij als hypotheekadviseur in Amsterdam gespecialiseerd in financiële producten en diensten voor senioren. Als 50-plusser bent u voor hypotheekadvies dan ook aan het juiste adres bij 50PlusHypotheek. Tot slot zorgen wij met onze kennis en ervaring dat wij het maximale rendement uit elke situatie halen.

De belofte van 50PlusHypotheek

50PlusHypotheek regelt uw financiële zaken van A tot Z, in Amsterdam en omgeving. Van de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek kunt u dan ook altijd duidelijkheid verwachten. Onafhankelijkheid is een kenmerk dat bij ons hoog in het vaandel staat. Wij kennen alle regels en zorgen ervoor dat alle afspraken duidelijk zwart op wit komen te staan. Zo weet u waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Maak een afspraak met dé hypotheekadviseur voor 50-plussers in Amsterdam en omgeving

Heeft u hypotheekadvies nodig van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het afsluiten van een tweede hypotheek en met het bekijken van de mogelijkheden voor het verzilveren van uw overwaarde. Neem contact met ons op.

Wij werken onder andere samen met de volgende banken
 • ABN AMRO
 • ING
 • Rabobank
 • Nationale Nederlanden
 • Aegon
 • Florius
 • BLG Wonen
 • Obvion hypotheken
 • Woonfonds
 • A.S.R
 • NiBC
 • Syntrus Achmea
  Chat openen
  Heeft u vragen?
  Welkom bij 50PlusHypotheek. U kunt met ons chatten via WhatsApp (opent een nieuw venster). Wij reageren tijdens kantooruren.