Hypotheekadvies in Amsterdam
Hypotheek
2 min

50PlusHypotheek: dé hypotheekadviseur voor 50-plussers in Amsterdam en omgeving

Onderwerpen

Bent u 50-plusser en op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam die u kan helpen om extra financiële ruimte vrij te maken door de overwaarde van uw koopwoning te benutten? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres! Lees hieronder wat de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek voor u kunnen betekenen in Amsterdam en omgeving.

50PlusHypotheek zorgt voor extra financiële ruimte

Als hypotheekadviseur in Amsterdam richten wij ons met 50PlusHypotheek op 50-plussers, die een tweede hypotheek willen afsluiten of de overwaarde van hun huis willen verzilveren voor extra financiële ruimte. Voor onafhankelijk en actueel hypotheekadvies in Amsterdam en omgeving kunt u terecht bij de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek. Voor elke situatie bieden wij persoonlijk advies. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en kijken welke mogelijkheden er zijn om de overwaarde op uw woning te benutten.

De 50PlusHypotheek scan

Bij 50PlusHypotheek hebben we een eenvoudige scan ontwikkelt, waarmee we te weten kunnen komen wat wij als hypotheekadviseur in Amsterdam en omgeving voor u kunnen betekenen.

Door een aantal simpele vragen in te vullen, kunt u zien of u in aanmerking komt voor extra financiële ruimte. Waar heeft u deze financiële ruimte voor nodig? Bijvoorbeeld voor het maken van een wereldreis, lagere maandlasten, zorg en zekerheid, een aanvulling op uw pensioen, het schenken van geld aan uw (klein)kinderen, een verbouwing/verhuizing of een grote aankoop.

Aan de hand van de antwoorden op de vragen in deze scan, kunt u zien of u in aanmerking komt voor extra financiële ruimte.

[cp_popup display=”inline” style_id=”6813″ step_id = “1”][/cp_popup]

Waarom kiezen voor 50PlusHypotheek als hypotheekadviseur in Amsterdam?

Kiest u voor de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek in Amsterdam en omgeving, dan kiest u voor advies op maat, verstand van zaken, optimaal resultaat en professionele adviseurs.

Elke klant is voor ons uniek. Wij leveren dan ook altijd maatwerk. Bij 50PlusHypotheek gaan we écht uit van uw persoonlijke wensen en situatie. Daarnaast zijn wij als hypotheekadviseur in Amsterdam gespecialiseerd in financiële producten en diensten voor senioren. Als 50-plusser bent u voor hypotheekadvies dan ook aan het juiste adres bij 50PlusHypotheek. Tot slot zorgen wij met onze kennis en ervaring dat wij het maximale rendement uit elke situatie halen.

De belofte van 50PlusHypotheek

50PlusHypotheek regelt uw financiële zaken van A tot Z, in Amsterdam en omgeving. Van de hypotheekadviseurs van 50PlusHypotheek kunt u dan ook altijd duidelijkheid verwachten. Onafhankelijkheid is een kenmerk dat bij ons hoog in het vaandel staat. Wij kennen alle regels en zorgen ervoor dat alle afspraken duidelijk zwart-op-wit komen te staan. Zo weet u waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Dit kunt u doen met uw overwaarde!

Als 50-plusser in Amsterdam en omgeving kunt u de overwaarde op uw woning op uw spaarrekening laten storten als financiële buffer voor uw pensioen. Maar er kan nog zoveel meer. Hieronder lichten wij een aantal mogelijkheden voor u uit:

Een verbouwing: Heeft u al een tijdje plannen voor het verbouwen van uw woning? Of droomt u al een tijdje van die ene nieuwe keuken of badkamer? Dan kunt u daar uw overwaarde voor gebruiken. Weten of u aan overwaarde genoeg heeft om uw grootse plannen te realiseren? Daar kunnen wij u bij helpen.

Meer informatie over overaarde woning opnemen in amsterdam voor verbouwing

Uw kind of kleinkind aan een woning helpenHet is mogelijk om uw overwaarde te verzilveren om uw kind of kleinkind te helpen bij het kopen van een woning. Starters op de woningmarkt hebben het immers moeilijk genoeg. Vaak kunnen ze niet genoeg lenen en is hun spaargeld onvoldoende om een huis te kopen. Wilt u uw kind of kleinkind helpen bij het kopen van zijn of haar woning? Dan is onafhankelijk advies inwinnen van een hypotheekadviseur een must.

Meer informatie over overwaarde woning opnemen voor hypotheek kleinkind in amsterdam

Eerder met pensioen. Wanneer u met pensioen gaat, heeft u geen inkomen meer uit uw werk. Wat extra financiële ruimte is dan waarschijnlijk meer dan welkom. Met de overwaarde op uw woning kunt u uw pensioen aanvullen.

Meer informatie voor ouderen in omgeving Amsterdam die overwaarde willen opnemen voor pensioen

Verduurzaming. De situatie op de energiemarkt is nog altijd vrij onzeker. Gelukkig kunnen we behoorlijk wat invloed uitoefenen op ons energieverbruik en daarmee op de hoogte van onze energiefactuur. Deze verduurzaming inzetten is mogelijk door het inzetten van uw overwaarde. Het verduurzamen van uw woning is een goede investering en kan u maandelijks veel geld besparen.

Meer informatie voor huizenbezitters in Amsterdam die hun overwaarde willen opnemen voor verduurzamen woning

Maar de overwaarde van uw huis opnemen voor een van bovengenoemde mogelijkheden. Is dat wel een verstandige keuze? Absoluut! Mits u uzelf natuurlijk goed laat adviseren door een bekwame hypotheekadviseur van 50plushypotheek. Wij kunnen u precies vertellen wat uw financiële ruimte is. Neem daarom gerust contact met ons op, wij adviseren alle 50-plussers van amsterdam en omgeving graag!

Maak een afspraak met dé hypotheekadviseur voor 50-plussers in Amsterdam en omgeving

Heeft u hypotheekadvies nodig van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij 50PlusHypotheek aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het afsluiten van een tweede hypotheek en met het bekijken van de mogelijkheden voor het verzilveren van uw overwaarde. Neem contact met ons op.

Breakpoint: xs